Κλωτσοτήρας Βασίλης

Γεννήθηκε στο Ulm της Γερμανίας το 1971. Σπούδασε Διεύθυνση Φωτογραφίας στη Σχολή Κινηματογράφου Λ.Σταυράκου (1989-1992). Έχει εργαστεί ως Βοηθός Οπερατέρ (1990-2001). Εργάζεται ως Δ/ντής Φωτογραφίας από το 2002 σε Κινηματογράφο, Διαφήμιση, Ντοκυμαντέρ, Video Clips. Επίσης, εργάζεται ως Σχεδιαστής Φωτισμών από το 1992 σε Θεατρικές παραστάσεις και Events.

Βραβεία

ΑΡΧΙZΕΙ… του Θεόφιλου Παπαστυλιάνου - 29οΦεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (2006),

SINGLE BED του Γιώργου Κουβαρά - Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Αθήνας (2006)    -

4ο Φεστιβάλ Μικρές Πρεμιέρες Αθήνας (2005

ΘΕΑΤΡΟ

BUG του TraceyLetts σε σκηνοθεσία Γ. Παλούμπη (Επί Κολωνώ) - 3ο βραβείο Σχεδιασμού Φωτισμών Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2007 Περιοδικού AΘΗΝΟΡΑΜΑ”.

Φιλμογραφία

2012 - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ; - Κωνσταντίνα Βούλγαρη

2012 - HANDS - Γιάννης Μπουγιούκας (Short)

2012 - INTERVIEW - Γιάννης Μπουγιούκας (Short)

2012 - WHITE LIES - Αθανασία Μιχοπούλου (Short)

2011 - ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ - Λήδα Καφετζή (Short)

2008 - SPAPER - Μάριος Ζώγκας (Short)

2007 - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ - Χριστίνα Χριστοφή (Short)

2007 - ΩΜΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Short)

2006 - UNA MUJER - Έλενα Πριοβόλου (Short)

2006 - ΑΡΧΙΖΕΙ… - Θεόφιλος Παπαστυλιανός (Short)

2005 - SINGLE BED - Γιώργος Κουβαράς (Short)

2005 - ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ - Βαρδής Μαρινάκης (Short)

2005 - WORK LATE – Ιωάννης Χριστοφόρου (Short)

2004 - 12 ΜΑΪΟΥ - Χριστίνα Χριστοφή (Short)

2001 - ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - Ιωάννης Χριστοφόρου (Short)