Κυρλίδης Πολυδεύκης

Σπουδές: univercite Paris VIII –τμήμα κινηματογράφου. Από το 1977 συνεχής απασχόληση με το χώρο του φωτισμού κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ταινιών , θεάτρου , ζωντανων εκδηλώσεων ,διαφημιστικών και ντοκιμαντέρ.

•Προσφατη Φιλμογραφία:

Άδικος κόσμος (2011)

Ακαδημία Πλάτωνος (2008)

Άμυνα ζώνης.(TV 2007)

Βαρέα ανθυγιεινά [2004]

Σιωπηλές μηχανές [1999]

Πλήθος διαφημιστικών,

Θέατρο:

Κάτω από τη γέφυρα .

Απόψε αυτοσχεδιάζουμε.

Γυναίκα αράχνη

Ξενοδοχείο παράδεισος.

Στο βάθος κτήνος.

 

Εκδηλώσεις:

Εγκαίνια διεθνούς αερολιμένα Αθηνών

Τελετή συνένωσης eurobank-εργασίας.

Εκδηλώσεις αλλαγή χρονιάς ΄09-΄10- πλ. Συντάγματος

Γιορτή γυναίκας[ειρήνης και φιλίας]

Amita -3E [badmington]

Κρατικά βραβεία κινηματογράφου[μέγαρο μουσικής Θες/νικης]

Παρουσίαση προγράμματος mega channel[κολλέγιο Αθηνών]

Drambuie[σταθμός Πελοποννήσου]

Van cleef et arpels[μέγαρο Μελά]

L’oreal [ειρήνης και φιλίας, porto cara, creta maris, Λυκαβηττός]

Τελετή συνένωσης mobil-bp[ειρήνης και φιλίας]