Μαραγκουδάκη Κατερίνα

ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ-ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ,ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κ.Α.-ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ,ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΕΡΑΣ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2004 ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΦΩΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ -20004. ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ FILM AND TELEVISION STUDIES ΤΟΥ NEW YORK COLLEGE , ATHENS & ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ « ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ » ΣΕ ΙΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥΣ- LIGHTING DESIGNER./Μ.ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΕΚΤ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ GSC ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΣ.

ΒΡΑΒΕΙΑ

2012 LONDONGREEKFILMFESTIVAL /ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ « GUILΤ»

2010  ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ « ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ» ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΟΥΛΙΑ// ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ.

2006 ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ `` ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ`` ΤΟΥ ΑΝΤ. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ// ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ.

1999 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

1998 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ Β. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ YOU’ RE WELCOME ΤΗΣ Φ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ.

1997 ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ Π. ΜΑΡΟΥΛΗ

1996 37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ Π. ΜΑΡΟΥΛΗ

1995 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Π. ΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΛ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

1991 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΛΟ ΤΟΥ Μ. ΔΟΥΚΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ

1990 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ... ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ Φ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

1991/ΑΘΗΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ART CAFΙ LAUTREAMONT

Φιλμογραφία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

2008/ΚΥΠΡΟΣ/ GUILT/ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΖΩΜΕΝΟΣ/ HD-35mm

2003/ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ / ΚΩΝ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – S16-35 mm

2002/ΑΘΗΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ / Π. ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ – DIGITAL BETA 35 mm

 

1997/ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ / Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ - S16 mm

1996/ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ / Π. ΜΑΡΟΥΛΗ - 35 mm

1995/ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – Αντ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ - 35 mm

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

2012 / ΜΗΔΕΙΑ / H.D-35mm/ ΚΛΕΙΩ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ

2008 / Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ S 16mm- 35mm

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

2003 / ΑΘΗΝΑ CHAT/ N.ΦΟΥΣΕΚΗ – S16 mm – 35 mm

2002/ΑΘΗΝΑ  ΚΡΥΟ ΖΕΣΤΟ / Στ. ΚΑΒΒΑΔΑΤΟΥ – S16 mm – 35 mm

2001/ΑΘΗΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ /Κ. ΜΕΓΑΠΑΝΟΥ – S16 mm

ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ / Β. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – 35 mm