Μυτιληναίου Ολυμπία

Φιλμογραφία

Ταινίες Μεγάλου Μήκους

2013 MISS VOILENCE , Αλεξανδρος Αβρανας

2011 DAVID IS DYING , Steven Loyd Jackson

2010 4EVER, Πυρπασοπουλου Γιωργου

2009 ΣΤΡΕΛΛΑ , Πάνου Κούτρα

2003 ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΝΤΑΞΕΙ, Γιάννη Παρασκευόπουλου

2001 ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , Λάγιας Γιούργοu

1999 17 ΣΤΑ 18,Μίμη Κουγιουμτζή –Γραμματοπουλου Αλεξανδρου

Ταινίες Μικρού Μήκους

2012 7:15 .RafikaChawishe

2012 IT’S OK MY FRIEND,Γιολαντα Μαρκοπουλου

2012 ΔΕΣΜΟΣ, Σασσα Αγγελιδη

2011 LE GARDIEN DE SON FRERE ,Βασιλη Δογανη

2011 ΔΙΠΤΥΧΟ,Παναγιωτη Ευαγγελιδη

2008 DEMETRA’S DREAM,Francesca Bartellini

2007 BLACKBOX, Μέμη Κούπα

2004 ΣΟΛΟ, Στέφανου Ποταμιάνου

2003 ΚΑΦΕ ΠΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ,Γιάννη Κολιού

2002 ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ,Βασίλη Μπουρίκα

1999 ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΡΟΔΟ ,Γιάννη Γαλανούλη

1998 Η ΙΒΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ,Νίκου Φουσέκη

1996 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , Στάθη Πλώτα

1995 TEXNΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . Στάθη Πλώτα

Ντοκυμαντέρ

2013 MUSIC OF MEMORY,Αύρας Γεωργίου[in prodaction]

2011 EUROPA, Elizabeth Carvalho

2010 GREEK WINES,Μεμης Κουπα

2000 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ , Αγγελικής Γιαννακοπούλου

1999/2001 ΙΔΕΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,Σπύρου Μιχαλόπουλου

1999 SPRING, Bernard Ember

1998 ΙΔΕΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ,Μαρίας Πάουελ

1997 ΑΔΕΙΑ ΔΙΧΤΥΑ, Αύρας Γεωργίου

Video Art

2013 ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΔΕΝ,Τσιβοπουλου Στεφανου,Biennale Βενετιας

2011 PARTHENIS 40 YEARS STYLE, Roberta Nitsos

2005 DREAM, Αύρας Γεωργίου

2004 ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ,Νικου Kρητικού

2004 ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ , Γιάννη Σκουρογιάννη

2004 SUICIDE A MIND GAME FOR GIRLS, Μεμης Κούπα

2004 WHAT WOMEN THINK ABOUT, Μέμης Κούπα