Σαρκετζής Σίμος

Σπουδες οπτικοακουστικών μέσων universite Paris VIII st.Denis, πτυχίο Δ/νση Φωτογραφίας σχολής Λυκούργου Σταυράκου, δ/νση φωτογραφίας σε 12 μεγάλου μήκους, μικρού μήκους ντοκυμαντέρ και διαφημιστικές ταινίες, ομιλούμενες γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ελληνικα

Φιλμογραφία

2013 "Μικρά Αγγλία" Π.Βούλγαρη

2011 "Απ'τα κόκκαλα βγαλμένα" Σ.Γκορίτσας

2010 "Αίμα"  Δ.Καραναστάσης

2010 "Η Κληρονόμος" Π.Φαφούτης

2009 "Ψυχή Βαθιά" Π.Βούλγαρης

2008 "Όλα θα πάνε καλά" Γ.Ξανθόπουλος

2007 "Το γαμήλιο πάρτυ" Χ.Κρόκος

2006 "Μία μέλισσα τον Αύγουστο" Θ.Αθερίδης

2006 "Straight Story" Β.Κυριακίδης

2005 "Αγρύπνια" Ν.Γραμματικός

2005 "Ρόζ" Α.Βούλγαρης

2004 "Τεστοστερόνη" Γ.Πανουσόπουλος

2001 "Κλαίς?" Α.Βούλγαρης