Δοκιμή της Blackmagic ειδικά για τα μέλη του GSC

Η Authorwave προσφέρει ενδιαφέρουσα δοκιμή της Blackmagic Production Camera 4K ειδικά για τα μέλη μας

Η ΑUTHORWAVE προτείνει σε όλα τα μέλη της GSC, να δοκιμάσουν την καινούργια Blackmagic Production Camera 4K που μόλις αποκτήσαμε.

Μετά από σχετική επικοινωνία μαζί μας, θα είναι χαρά μας να την παραδώσουμε άμεσα με όλα τα αξεσουάρ της για τεστ, σε όποιον Διευθυντή φωτογραφίας, GSC θα ήθελε να περάσει μία μέρα μαζί της.

Μετά από κάθε τεστ που θα γίνει και σε συνεργασία με τον Δ/ντή φωτογραφίας, θα επιλέγονται από ένα έως δύο πλάνα. Αφού διορθωθούν χρωματικά στο περιβάλλον μας με την επίβλεψη του εκάστοτε Δ/ντή φωτογραφίας θα συμπεριληφθούν σε ένα τελικό μοντάζ. Το τελικό μοντάζ θα προβληθεί στην αίθουσα της ταινιοθήκης στα πλαίσια εκδήλωσης για την κάμερα από την εταιρεία μετά φαγητού και ποτού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεργασίας αλλά και σεβασμού στα μέλη της ένωσης, θα προσφέρουμε σε κάθε μελλοντικό κινηματογραφικό σχέδιο των μελών, στην ειδική τιμή των 100€ ανά ημέρα ή 400€ την εβδομάδα το πλήρες σετ με την 4Κ και 50€ ανά ημέρα ή 200€ την εβδομάδα το πλήρες σετ με την 2.5Κ.

Τέλος κι έναντι του διεθνούς συνεδρίου IMAGO που θα διοργανώσει η ένωσή σας στους Δελφούς, θα σας προτείναμε τη δημιουργία ενός μικρού trailer 3-5’ που θα συμπεριλαμβάνει από ένα πλάνο με την «υπογραφή» αντίστοιχου μέλους. Για το μοντάζ, το color correction και το τελικό υλικό προβολής, θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία, σαν ένα μικρό δείγμα στήριξης της προσπάθειάς σας σε ένα ξεχωριστό event.

Με εκτίμηση

Πάνος Μπίσδας
Γενικός διευθυντής