Βραβείο GSC στο 40ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Ο σκηνοθέτης Μανώλης Μαυρής της ταινίας “Μάνεκι Νέτο” με τον έπαινο του GSC που παρέλαβε για λογαριασμό του Δ/τη Φωτογραφίας Μάνου Τιλίνσκι.
Εδώ το σχετικό κείμενο που διαβάστηκε στην τελετή των βραβείων:
“Θα ήθελα να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του ΔΣ και όλων των μελών της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών στο Φεστιβάλ Δράμας και φυσικά στους ανθρώπους του, μαζί με τις ευχές μας για τα 40 χρόνια, που να γίνουν τόσα κι άλλα τόσα και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους νέους κινηματογραφιστές ενα τίμιο και ελεύθερο βήμα προβολής και προώθησης των ταινιών τους.
Η Ένωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών / Greek Society of Cinematographers (G.S.C.) στο πλαίσιο του 40ου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θέλοντας και φέτος να επιβραβεύσει ένα νέο-νέα συνάδελφο στο ξεκίνημα του και επισημαίνοντας την καθοριστική συμβολή του Διευθυντή Φωτογραφίας σε όλη την παραγωγική διαδικασία μιας ταινίας, απονέμει έπαινο για την οπτική αφήγηση στον Μανου Τιλινσκι για την ταινία Μάνεκι Νέκο σε σκηνοθεσια του Μανώλη Μαυρή.
Στην επιτροπη συμμετείχαν τα Μέλη μας Κατερίνα Μαραγκουδάκη και Γιώργος Φρέντζος.
Ο έπαινος συνοδεύεται απο Χορηγία της εταιρείας Post Production Multivision για το color correction της επόμενης μικρού μήκους ταινίας του βραβευμένου από το GSC στο φεστιβάλ Δράμας, για νέο Έλληνα διευθυντή φωτογραφίας.